Diari La Veu del País Valencià
‘On collons està Sento?’
Europa Press / València

La sèrie ha tornat més d’un any després del tancament de Canal 9 però esta vegada als escenaris teatrals del País Valencià, mantenint la seua línia de comèdia costumista valenciana.

Basada en la popular sèrie televisiva del mateix nom, l’adaptació al format teatral l’ha realitzada un dels creadors de la sèrie, Paco López Diago, i ha estat dirigida per Jaime Pujol i Diego Braguinsky. El repartiment estarà format per Ferran Gadea, Lola Moltó, Carme Juan, Bernal Llobell i Elisa Lledó.

La funció es va poder veure el cap de setmana passat al Teatre Principal de Castelló en unes actuacions en les quals ha obtingut un gran èxit.

En la línia de comèdia costumista valenciana que tenia la sèrie de televisió, l’acció se situa entre la segona i la tercera temporada i el seu punt de partida és la desaparició del personatge de Sento.

Tendresa, humor i amor es donen cita a l’escenari amb la presència d’alguns dels personatges més populars de ‘L’Alqueria Blanca’. La peça teatral compta amb les cançons de Carme Juan que interpretarà acompanyada per Lola Moltó i Elisa Lledó, per a la interpretació de les quals han comptat amb l’assessorament musical en el “cant d’estil” de Pep Gimeno ‘Botifarra’.

L’obra cerca mantenir viu l’esperit d’esta obra que va suposar un fenomen social que cada diumenge reunia a més de 300.000 espectadors enfront del televisor per a seguir les peripècies dels personatges de la sèrie. Pròximament s’iniciarà el rodatge de la pel·lícula basada en ‘L’Alqueria Blanca’.

Comparteix

Icona de pantalla completa