Diari La Veu del País Valencià
Presentació de ‘paraules en xarxa’ a Castelló de la Ribera

RedactaVeu / Castelló de la Ribera.

El llibre Paraules en Xarxa, el primer llibre sorgit de les xarxes socials, va ser presentat ahir a Castelló de la Ribera (la Ribera Alta). Aquest llibre és, segons comentà el seu editor i coordinador Juli Jordà “un llibre que naix de les xarxes socials i que uneix el territori a través de les paraules.”

El llibre és un recull de paraules, refranys, expressions, embarbussaments i fins i tot cançons, arreplegades a través d’una famosa xarxa social a través del grup ‘Rescatem Paraules de l’Oblit.

Precisament algunes de les cançons del llibre van ser interpretades per Eduard Ferrús, qui també va ser considerat per Juli Jordà com un “rescatador de cançons”.

L’acte va destacar per la interacció entre els participants i per ser una presentació dinàmica, on la gent comentava com es diu què al seu poble i aportaven així el seu gra d’arena a la supervivència de certes paraules que no s’usen tan sovint actualment.

Finalment, Juli Jordà va cloure l’acte recordant “que el més important de la publicació d’aquest llibre és la demostració que la llengua està viva i que les paraules no són d’ací o d’allà, sinó que són de tots.”
>

Comparteix

Icona de pantalla completa