Diari La Veu del País Valencià
L’oficina de patents concedeix la marca ‘Guanyem Barcelona’ a l’assessor de Rita Barberà

ACN / València.

L’oficina de patents i marques (OEPM) ha desestimat el recurs interposat per Guanyem contra el registre per part d’un assessor del PP a l’Ajuntament de València, Luís Salom, de la marca ‘Guanyem Barcelona’, que en l’actualitat es presenta com a ‘Barcelona en comú’ a les municipals. Així ho ha comunicat aquest dimecres el mateix Salom a través de les xarxes socials, adjuntant la resolució i escrivint el missatge “senyora Ada Colau, han passat molts mesos, però al final s’ha demostrat qui tenia raó. Una forta abraçada”.

L’OEPM li atorga la marca per 10 anys i desestima el recurs assenyalant que el registre no indueix a l’error sobre la naturalesa, procedència geogràfica o qualitat del producte, que no queda acreditat el notori coneixement previ de la marca i que no es tracta ni del nom ni de la imatge d’una persona.

Luis Salom va registrar les marques Guanyem Barcelona i Guanyem València el passat setembre. En aquell moment va assenyalar que renunciaria al registre si una de les portaveus de la plataforma, Ada Colau, i el portaveu de Podemos, Pablo Iglesias, donaven 20.000 euros als serveis socials de l’alberg Sant Joan de Déu de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa