Diari La Veu del País Valencià
Dos morellans, a pocs quilòmetres del terratrèmol de Nepal

ComarquesNord.cat / Morella

Dos morellans, Diego Miralles i Lara Buj, han estat aquests dies a Nepal però, afortunadament, no s’han vist afectats pel terrible terratrèmol que ha patit el país. Ells mateixos ho confirmaven a les xarxes socials “estem bé, per sort no estàvem ni a les muntanyes, ni a Katmandú, estàvem al sud del país i no ens havíem assabentat de res’.

Els dos membres d’ESPEMO passaven uns dies a la zona esperant una expedició d’altres morellans i un veí del Mas de las Matas, que finalment s’ha suspès pel succés.

Miralles i Buj van estar la passada setmana fent trekking fins al Camp Base de l’Anapurna per la cara sud de la muntanya. Allí es van fer les clàssiques fotos amb el logo d’ESPEMO per compartir i deixar constància del seu èxit esportiu.

Tenien previst anar a Katmandú i, finalment, estan a l’ambaixada a punt de començar el camí de retorn a l’Estat espanyol en els avions que ha organitzat el Ministeri d’Afers Exteriors per als espanyols que estaven a Nepal.

En quant a l’expedició que s’ha suspès, anava a escalar Island Peak (uns 6100 metres d’altitud) i l’Ama Dablan (6856 metres). Un dels que anava a participar era l’experimentat, Jorge Membrado, qui assenyalava que el dissabte “tenia clar que no aniríem, allí hi ha un caos espantós i encara havíem de passar alguna tramitació més de permisos interns”.

Comparteix

Icona de pantalla completa