Diari La Veu del País Valencià
Barberá: ‘Rivera gaudia de la meua simpatia quan defensava Espanya a Catalunya’
ACN / València

Barberá ha respost així a una pregunta formulada durant l’esmorzar informatiu del Fórum Tribuna Mediterrània on se li ha preguntat per possibles acords amb C’s al consistori per l’encreuament de declaracions i l’ajustat de les enquestes. La candidata ha afegit que C’s no ha fet cap proposat per a València i que només parla de propostes que es decideixen al consell de ministres.

En aquest sentit ha dit que Ciutadans “està fent la campanya de Rivera per a les generals” i que a València tan sols ha fet que signar amb l’oposició per rebutjar el Pla del Cabanyal. “A més, parlen d’augmentar els impostos al turisme, sector estratègic de València, i al sector hortofrutícola i els productes de l’horta de València”, ha afegit Barberá que diu que C’s “menysprea” les persones grans.

Sobre les declaracions de Rivera dient que Rita Barberá és “una política medieval” l’alcaldessa li ha respost aquest dimecres assenyalant que “jo vaig més enrere, m’agradaria tenir la saviesa dels senadors romans, perquè varen inventar el dret romà, pilar de la nostra convivència jurídica”.

Preguntada per pactes, Barberá ha dit que lluita per tenir una majoria suficient i que “després ja veurem si calen pactes o no”. Sobre exigències de C’s perquè el PP faça primàries, la candidata del PP ha dit que “a aquestes altures ja no em preocupen les primàries” i ha lamentat que quan es parle de pactes tan sols es reflectisquen les condicions d’una de les parts. “Potser nosaltres demanem respecte per la gent gran”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa