Diari La Veu del País Valencià
Agermana’t a La Veu i tindràs un 10% de descompte en productes de Terra Valenciana

La Veu / País Valencià

Els agermanats de La Veu estan d’enhorabona. Si no estàs agermanat o agermanada, fes-ho ja i no deixes passar aquesta oportunitat. Fins al pròxim 31 de juliol, tots els agermanats/es al diari digital del País Valencià disposen d’un 10 per cent de descompte en les compres d’alguns dels nombrosos productes que ofereix Terra Valenciana, el major aparador ‘on-line’ de productes valencians de qualitat.

Amb aquest gest volem agrair a tots els agermanats i agermanades a La Veu la vostra fidelitat i suport a aquest diari digital, una felicitació que fem extensiva a la gran família de lectors, i seguidors i seguidores en les xarxes socials de La Veu del País Valencià (laveupv.com), el diari íntegrament escrit en valencià.

Terra Valenciana és el major aparador ‘on-line’ de productes valencians de qualitat. La majoria dels productors són empreses menudes o mitjanes que treballen de manera artesanal, i que han trobat en aquest nou projecte un nou espai per a projectar els seus productes i el seu gran treball. Terra Valenciana és un aparador ‘on-line’ des del qual es pot accedir a un ampli ventall de productes que posen en evidència la riquesa gastronòmica i cultural valenciana. Olis, vins, melmelades, hidromels, caves o torrons, són només alguns dels productes que les nostres comarques ens ofereixen.

Agermaneu-vos a La Veu i obtindreu un *codi de descompte del 10% de productes de Terra Valenciana amb els quals revolucionareu les vostres taules amb els millors, i més exquisits, productes valencians. Aquesta promoció especial de La Veu estarà vigent fins al pròxim 31 de juliol de 2015. A què esperes per a agermanar-te a La Veu del País Valencià des de només 12 euros a l’any? Fes-ho ja picant ací.

* Si estàs agermanada o agermanat i no has rebut el codi de descompte, envia’ns un correu a [email protected] i te’l facilitarem.

i

Comparteix

Icona de pantalla completa