Diari La Veu del País Valencià
Grezzi proposa reestructurar la web de Valenbisi i incorporar el valencià
RedactaVeu / València

Per part de l’empresa, els seus representants han comunicat al regidor els pròxims passos que tenien previstos per a potenciar el servei, que passen per la introducció de promocions i descomptes a usuaris i entitats, la introducció d’un abonament de curta duració (aspectes ambdós que es tractaran de resoldre en breu de forma coordinada) o el pròxim trasllat de les seues oficines del seu actual emplaçament al carrer Astúries, 34.

De la mateixa manera han traslladat al regidor la petició que s’incremente la vigilància per tal d’evitar el vandalisme en les bicicletes i estacions del servei, que s’ha augmentat en els últims anys.

Grezzi ha pres nota de tot això i, entre altres assumptes, ha sol·licitat als representants de JC Decaux unes primeres millores en el servei, vinculades totes elles a la relació del servei amb els seus clients.

Entre aquestes ha sol·licitat la substitució del nombre de telèfon d’atenció al client que actualment és un 902 per una línia local; la reestructuració de la web (que l’empresa ja estava treballant) introduint una major facilitat a l’accés de les seues tarifes i altres aspectes contractuals de manera que siguen absolutament clars; o la incorporació amb normalitat del valencià com a llengua amb què poder consultar la informació.

Al finalitzar la trobada ambdós parts han acordat mantindré una relació constant per a anar avançant en els punts assenyalats i anar incrementant les millores que es consideren convenients, en un servei que compta en l’actualitat amb més de 50.000 abonats de llarga durada a la ciutat de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa