Diari La Veu del País Valencià
Escoto i Jaume II passen a la final del Circuit sub-23 de raspall
Al trinquet de Xeraco es va poder gaudir d’una gran semifinal entre dos equips de gran nivell. L’equip d’Escoto i Jaume II va començar molt fort i guanyaren amb tres jocs d’avantatge davant Mario de Bicorp i Borja de Navarrés.

Aquests últims es van aferrar al seu punt d’honor i bon joc per guanyar quinzes i a poc a poc tractar de sumar jocs per a véncer els seus rivals. Així van arribar a tindre val per a igualar però finalment l’eliminatòria es va decantar del costat d’Escoto i Jaume II, que arriben a la seua primera gran final de la categoria en aquesta modalitat després de realitzar una gran competició i després d’haver vençut tots el seu rivals.

En la final s’enfrontaran a Pepe de la Llosa de Ranes i Gabi de la Pobla del Duc, una parella molt sòlida que també ha demostrat que tenen un gran nivell. A la semifinal Gabi va tornar a demostrar tota la seua qualitat junt a Pepe, altre valor que ha aconseguit grans triomfs en els últims mesos.

La final definitivament es disputarà el dissabte 6 d’abril al trinquet de la Llosa de Ranes a partir de les 18:30 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa