Diari La Veu del País Valencià
UPyD exigeix a Marzà i no es mulla amb les comissions de serveis
EP / València

UPyD ha instat aquest dilluns el conseller d’Educació, Cultura, Investigació i Esport, Vicent Marzà, a “oferir una solució duradora i a tenir més altura de mires” amb el problema de les comissions de servei en els Conservatoris Superiors de Música del País Valencià.

La formació ha assenyalat en un comunicat que “Marzà va decidir no convocar les comissions de servei en els conservatoris de música i dansa de la Comunitat després d’una querella presentada per l’Associació de Catedràtics Interins contra determinats càrrecs de l’administració i directors de conservatoris superiors”. Segons la formació, “aquesta mesura afecta un 80 per cent del professorat, el qual haurà de deixar d’impartir ensenyaments superiors”.

UPyD ha assegurat que “davant la incertesa, són molts els alumnes que estan sol·licitant trasllat de matrícula a Conservatoris Superiors d’altres comunitats autònomes”. Per a Alicia Andújar, coordinadora de la formació magenta al País Valencià, “és lamentable que s’estiga en aquesta situació a quasi un mes per a començar el curs acadèmic”.

El partit ha sol·licitat la “paralització immediata de la mesura i una reunió amb els afectats per a planificar l’estabilitat del professorat mitjançant processos adequats en una autonomia com la valenciana on la música té un important espai i arrelament social”.

Andújar ha mostrat “el seu total suport als estudiants i professors que han demostrat la seua professionalitat i dedicació al llarg d’aquests anys”.

Alícia Andujar.

Comparteix

Icona de pantalla completa