Diari La Veu del País Valencià
RTVV emetrà el 9 d’Octubre amb empleats públics i no hi haurà contractacions
RedactaVeu / València

El 9 d’octubre començarà a emetre la nova televisió valenciana, de forma provisional , segons ha avançat la vicepresidenta Mònica Oltra en roda de premsa.

Oltra ha explicat que ahir es reuniren Ximo Puig, Antonio Montiel, el liquidador i la vicepresidenta i el “que veiem possible des del Govern és emetre en els dos Canals que tenim, un amb programació d’adults i l’altre per a infantil”.

La vicepresidenta ha dit que els valencians “estem pagant 400.000 euros al mes per tenir aquests Canals sense utilitzar-los i per això reprendrem les emissions amb producció pròpia d’arxiu”.

També ha deixat clar que no es contractarà ningú per ficar aquesta televisió i “seran funcionaris públics de la Generalitat qui es faran càrrec de les emissions”.

Per altra banda, la portaveu del Consell també ha anunciat que no hi hiaurà emissions de rodes de premsa del Consell ni de plens de les Corts Valencianes.

Preguntada per les declaracions de la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, en les quals ha advertit que acudiran als tribunals si el Consell reobri RTVV de forma provisional el 9 d’Octubre, Oltra ha destacat que la dirigent ‘popular’ “està en el seu dret de qüestionar la legalitat i opinar el que crega”.

No obstant açò, considera que “el que podria explicar la senyora Bonig” són les despeses que comporta RTVV sense que emeta perquè és “el que ens hem trobat damunt de la taula quan hem entrat”.

“De moment és irresponsable i un malbaratament de diners públics com no s’ha vist en la vida. I a saber amb quina finalitat o per beneficiar a no se sap a quin amic de qui”, ha postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa