Diari La Veu del País Valencià
La selecció valenciana aconsegueix dos ors i una plata a l’Europeu de França
Després de perdre dissabte la final de Llargues davant el seu rival més fort, Bèlgica, la selecció Valenciana s’ha hagut de conformar amb el segon lloc de la classificació general del present Europeu, tot i ser campiona en la modalitat de Joc Internacional i en la modalitat de One Wall femení.

Els premis de les diferents modalitats oficials es lliuraren en la cerimònia de cloenda del IX Campionat Europeu de Pilota durant el transcurs del sopar d’acomiadament amb les autoritats locals.

La Selecció Valenciana ha obtingut dos Ors (one wall femení i joc internacional) i una medalla de plata (llargues), mentre que els nostres rivals més directes, han obtingut dos Ors (one wall masculí i llargues) i una medalla de plata (joc internacional).

França per la seua banda ha guanyat dos bronzes molt meritoris, i Holanda es manté en la tercera posició general, en obtindre dos medalles de plata (one wall femení i one wall masculí) i un Bronze en Joc Internacional.

La selecció valenciana subcampiona de la modalitat de llargues

La selecció de pilota valenciana va tornar a perdre, com ja féu durant el passat mundial, davant el combinat belga per un contundent 5 per 1. Àlvaro, Fageca, Nacho, Pere Roc II i Pablo no pogueren desplegar el seu joc davant una selecció belga intractable des de l’inici. Els components de l’equip Belga foren Benjamin, Dimitri, Guillaume, Christophe, Nicolas, Keirin i Donatien.

Amb aquesta última partida finalitzava el IX Campionat Europeu de Pilota a mà que s’ha disputat durant els dies 17, 18 i 19 a França.

La selecció femenina campiona d’Europa de One Wall. Fotografia: FPV

Aquest ha sigut el medaller d’EuroMaubeuge:

ONE WALL FEMENÍ

1- Or: Selecció Valenciana

2- Plata: Holanda

3- Bronze: Regne Unit

JOC INTERNACIONAL

1- Or: Selecció Valenciana

2- Plata: Bèlgica

3- Bronze: Holanda

ONE WALL MASCULÍ

1- Or: Bèlgica

2- Plata: Holanda

3- Bronze: França

LLARGUES

1- Or: Bèlgica

2- Plata: Selecció Valenciana

3- Bronze: França

Comparteix

Icona de pantalla completa