Amores, Alxarq Percussió i l’Orfeó Universitari presenten la percussiva ‘Carmina Burana’

La presentació tindrà lloc dissabte 3 al TAC de Catarroja (l’Horta Sud) a les 20.00 i diumenge 4 a l’Auditori de la Vall d’Uixó (la Plana Baixa) a les 19.00
30 setembre 2015 01:00h
RedactaVeu / Catarroja

Amb dos concerts consecutius, dissabte 3 al TAC de Catarroja i diumenge 4 a l’Auditori de la Vall d’Uixó, Amores grup de percussió presentarà aquest espectacle, el qual té com a eix fonamental la coneguda cantata escènica que composà Carl Orff, Carmina Burana.

L’obra d’Orff va estar arranjada pel matiex Orff per a sis percussionistes, dos pianos, veus solistes, cor mixt i cor de xiquets. Davant la gran instrumentació, és obvi que el grup de percussió necessitarà de bons i genuïns col·laboradors. És per això que junt a Amores estaran els Alxarq Percussió, l’Orfeó Universitari de València, l’Escola coral d’Alcàsser, els pianistes Arturo Barba i Fernando Taberner i els cantants Pilar Moral, Konstantin Derri, Vicent Antequera i Valentin Mihai, tots junts sota la direcció del titular de l’Orfeó Universitari, Francesc Valldecabres.

Ambdós concerts comptaran amb dues parts, la primera de les quals estarà formada per obres per a percussió contemporànies d’Steve Reich com Drumming i Electric Counterpoint que interpretaran Amores i Alxarq Percussió. La segona part íntegrament serà aquesta proposta d’Amores sobre la coneguda cantata escènica de l’alemany Carl Orff, Carmina Burana.

Poden consultar més informació a la Web del TAC i a la de l’Auditori de la Vall d’Uixó.

 
 
 
next