Diari La Veu del País Valencià
Miquel Gil porta ‘Matèria’ al festival austríac Glatt & Verkehrt aquest dissabte
RedactaVeu / Krems an der Donau

L’artista de Catarroja és un dels plats forts de l’escenari Herbstzeitlos del festival Glatt & Verkehrt, que tindrà lloc a la localitat austríaca de Krems an der Donau el 2, 3 i 4 d’octubre.

El músic valencià s’hi presentarà en format de sextet, amb el repertori de Matèria i, a més a més comptarà amb Miquel Gironès (d’Obrint Pas) com a convidat especial a la dolçaina. Miquel Gil, a hores d’ara està concentrat en la composició d’un nou treball discogràfic en el qual també està treballant Gironès, però, presentarà al públic austríac els més de 40 anys de la seua trajectòria condensada en l’espectacle Matèria, revisarà les peces més significatives de la seua trajectòria i inclourà noves cançons del seu proper disc.

El de Catarroja actua dissabte 3 d’octubre a l’escenari Herbstzeitlos, una antiga església reconvertida en espai cultural, dins la programació del festival Glatt & Verkehrt, un concert que han qualificat des de l’entorn del ‘cantaor’ com “una actuació molt especial”.

Les portes del recinte del concert s’obriran a les 18:00h, mentre que el concert començarà a les 19:00h. En la web del festival poden trobar més informació.

Comparteix

Icona de pantalla completa