Diari La Veu del País Valencià
La UV s’adhereix a la campanya de Pobresa Zero per a exigir sistema social més solidari

RedactaVeu / València.

La Universitat de València, d’acord amb els seus estatuts i compromesa amb el desenvolupament intel·lectual i material dels pobles, s’adhereix a la campanya ciutadana Pobresa Zero per a exigir un sistema social més just i solidari. És per això que anima a la comunitat universitària a participar en els actes organitzats al voltant del 17 d’octubre, Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa.
La primera de les activitats, la Nit Solidària Pobresa Zero, tindrà lloc al Teatre Principal de València hui divendres, 16 d’octubre, a les 22:30 hores.
Hui dissabte, dia 17 d’octubre, se celebrarà una manifestació convocada per Pobresa Zero sota el lema ‘Les Persones Primer: Exigim Governs responsables amb els Drets Humans’. Aquesta manifestació partirà des de la plaça d’Alfons El Magnànim (Parterre) de València, a les 18 hores.
D’aquesta manera, la institució acadèmica exigeix un sistema més just i se suma a la campanya com a una Universitat solidària amb els més de 1.000 milions de persones que viuen en situació d’extrema pobresa, és a dir, amb menys d’un euro al dia.
Més informació, activitats i venda d’entrades per a la Nit Solidària, en http://www.pobresazero.org

Comparteix

Icona de pantalla completa