ACPG / ECA

Òbviament a la fi del mil·lenni Netflix no tenia cap capacitat per entrar al territori espanyol, de totes maneres sí que és cert que la relació entre Espanya i la firma ha estat tortuosa.

L’empresa s’ha resistit fins al moment al·legant que l’usuari espanyol, un dels que més continguts pirata descarrega, no suposava un benefici per a l’empresa. Experiències com Spotify o Wuaki.tv han acabat per demostrar que aquesta idea és falsa i que si es descarreguen continguts de forma il·legal, és probablement pel fet que no hi ha plataformes de qualitat.

Finalment Netflix va arribar a l’Estat espanyol el 20 d’octubre oferint 3 tarifes als clients i un mes de prova del producte gratuït. Així, la més econòmica de les possibilitats és la que té un preu de 7,99 euros i que només permet la reproducció de continguts en un dispositiu de forma simultània. La segona de les opcions amb una qualitat de reproducció HD, té un preu de 9,99 euros i permet la reproducció simultània de continguts en dos dispositius. Finalment, la tarifa premium amb un preu de 11,99 euros permetrà la possibilitat de reproduir continguts amb qualitat 4K.

Comparteix

Icona de pantalla completa