Diari La Veu del País Valencià
Dimiteix l’alcalde del Perelló (PP) desmoralitzat per la corrupció

Europa Press / El Perelló.

L’alcalde del Perelló (PP), José Miguel Fos, ha dimitit del seu càrrec “satisfet i orgullós” del treball realitzat, però “cansat, esgotat i desmoralitzat per la situació política actual a tots els nivells”.

Així ho ha assenyalat aquest dijous en un comunicat, en el qual ha donat a conèixer la seua decisió “irrevocable” a la ciutadania i ha informat que iniciarà els tràmits perquè es produïsca el nomenament del nou alcalde, a la disposició del qual, ha confessat, es trobarà “sempre” que el necessite, per a posar-lo al corrent i “ajudar-lo en el que necessite”.

Fos dóna per conclosa d’aquesta manera la seua “intensíssima” carrera política de 25 anys “al servei de la ciutadania” del Perelló, pedania pertanyent al municipi de Sueca (Ribera Baixa), on ha sigut alcalde els últims nou anys.

El primer edil ha ressaltat la “bona relació i l’experiència tan positiva i modèlica” que ha viscut amb “els companys del PSOE”, als quals els va concedir competències, formant un únic equip, i ha considerat que “ha arribat el moment que, pel bé del Perelló, entren altres persones amb altres formes i idees més fresques”.

Joan Ribó

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha indicat aquest dijous, preguntat per la dimissió del primer edil del Perelló i per si altres responsables municipals del PP podrien renunciar també al seu càrrec, que açò és una cosa que caldria preguntar-los a ells.

No obstant açò, Ribó ha apuntat que si ell fóra alcalde del PP en aquests moments “no ho aguantaria”. Després d’açò, ha assenyalat que no es troba en aquest cas perquè no és primer edil d’aquesta formació i ha dit que la seua “obligació” és “netejar l’Ajuntament de València i la ciutat de tots els elements de corrupció”.

Comparteix

Icona de pantalla completa