Diari La Veu del País Valencià
PilotaVeu participarà divendres al cicle de jornades ‘Cultura en Acció’ al Centre Octubre

PilotaVeu / València.

Cultura en Acció consisteix en un cicle de jornades que pretenen ser un punt d’encontre d’experiències en l’àmbit de la cultura al nostre país per tal de mostrar la feina dels joves que s’impliquen en la cultura, així com la creació d’un espai de debat entre els agents culturals, polítics i institucionals, perquè escolten les nostres propostes.

Fem cultura!

Clica per vore el: Tríptic de les jornades

Pots inscriure’t a les jornades al següent formulari

Participació de PilotaVeu

El divendres a les 18.30 hores al mateix Centre Octubre, el coordinador Ricard Sentandreu explicarà el projecte PilotaVeu dins de la jornada ‘Petxa-Kutxa d’experiències culturals impulsades pel jovent’.

Aquesta jornada es tracta de Presentacions ràpides i fluides de projectes en què participaran entitats i associacions de l’àmbit cultural, les quals ens explicaran el seu projecte, com van començar i quines dificultats han trobat per tal de dur-ho a terme. També es comptarà amb representats de les Falles Populars i Combatives, Macromona, MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu), Fent Ciutat…i participaran membres d’organitzacions polítiques juvenils i representants municipals.

Comparteix

Icona de pantalla completa