Diari La Veu del País Valencià
Ja pots escoltar el 7è programa de ‘Colp a colp’ Especial Falles

Pilotaveu.

El 7è programa de ‘Colp a colp’ ve marcat per les Falles. Una de les festes més internacionals que tenim els valencians i que enguany van lligades a l’actualitat de la pilota.

Començarem el programa informant sobre la classificació final del Circuit d’Escala i Corda i les seues respectives semifinals, que ja estan configurades, i farem també repàs de les últimes jornades de la Lliga de Raspall que ens ha deixat el primer classificat per a les semifinals.

A continuació, tindrem al programa el primer convidat, Carles Biano, autor de la sintonia del programa i membre organitzador de les Falles Populars, que ens contarà les activitats que podem trobar enguany, entre les quals també trobarem la pilota.

Continuem també amb la nostra secció de vocabulari, on el nostre expert Sebastià Giner ens explicarà la paraula de la setmana.

Per últim, finalitzarem com sempre amb l’agenda de la setmana amb un altre convidat especial. Fredi ens farà una valoració de les semifinals de la Lliga d’Escala i Corda i ens contarà les iniciatives que està portant a terme el trinquet Pelayo, sobretot la pròxima setmana de Falles.

El programa, com sempre, serà emès per Ràdio Godella 98.0 FM tots els divendres a les 13.30h i dissabtes a les 14h i el podreu escoltar en la nostra web www.pilotaveu.com .

A partir d’aquesta setmana, ‘Colp a colp’ ja compta amb twitter, on podreu seguir totes les novetats del programa seguint @colpAcolp_

Tot açò i molt més podreu escoltar-ho en el següent enllaç. Vos deixem amb el 7è programa ‘Colp a colp’!

Clica al següent enllaç per escoltar el programa: http://www.ivoox.com/colp-a-colp-11-03-16-audios-mp3_rf_10765475_1.html

Comparteix

Icona de pantalla completa