Diari La Veu del País Valencià
Continua la batalla de semifinals de la Lliga de Raspall
PilotaVeu / La Llosa de Ranes

Aquest dissabte el trinquet de la Llosa de Ranes acollirà la primera partida de la segona semifinal de la XXIII Lliga de Raspall-Diputació de València a partir de les 18.30h de la vesprada. Una semifinal molt oberta per la qualitat, rendiment i experiència dels seus jugadors.

En ella s’enfrontaran dos equips que accedeixen a aquesta fase amb gran igualtat de possibilitats per a estar en la gran final, ja que els dos equips han passat a la fase final igualats a punts amb la classificació i amb una partida prèvia que fou la partida més igualada de la fase de lliga. Aquests són, d’una banda, l’equip de Moncho, Canari i Tonet II, que accedeix com a segon classificat, un equip que ha anat de menys a més, la qual cosa implica que és un equip de molta garantia.

Per altra banda tenim l’equip que fou líder durant les primeres jornades i que també ha realitzat una gran fase prèvia, però que finalment ha accedit a les semifinals en tercera posició. Aquest és l’equip de Ricard, Sanchis i Miravalles, un trio que tindrà molt a dir en les partides que resten del campionat i pot aspirar a tot.

La següent partida d’aquesta semifinal serà el divendres 1 d’abril al trinquet del Genovés i, en cas d’empat, el diumenge 10 d’abril al trinquet de Xeraco.

Cartell de les partides a La Llosa de Ranes. Fotografia: Val Net

Ian, Moro i Miravalles posen el primer peu en la final

Ahir, divendres 25, a Piles, s’enfrontaven els equips de Ian, Moro i Miravalles contra Punxa i Brisca.

Després d’un bon començament, on la parella que semblava que podia donar la sorpresa amb el primer joc al caseller i un segon joc amb avantatge, el trio ràpidament va reaccionar i es va mostrar molt sòlid, com ens té acostumats durant tot el campionat, i es va avançar 15-5 al marcador amb tres jocs consecutius.

Després, la parella va retallar distancies amb un joc, però finalment el trio va deixar el resultat de la primera semifinal amb 25-10 i amb l’avantatge en l’eliminatòria que continuarà el proper dimecres dia 30 a Guadassuar.

Ian. Moro i Miravalles. Foto: Val Net

Comparteix

Icona de pantalla completa