Diari La Veu del País Valencià
Sorlí: ‘Castor ha sigut una fàbrica de diners per a Florentino i per als bancs’

RedactaVeu / València.

La diputada al Congrés espanyol per Compromís, Marta Sorlí, ha criticat el PSOE i el PP per tractar d’esprémer els recursos dels pobles de Castelló: “Açò era un ‘pack’ complet de Castor al Maestrat, de ‘fracking’ al Maestrat i als Ports, i de prospeccions petrolíferes a la Plana Alta”, ha indicat.

Per a Sorlí aquest tipus d’infraestructures són les úniques que es volen construir al nostre territori ja que, apunta, “des de Madrid no s’han escoltat mai, ni s’han volgut escoltar, els terratrèmols que s’han creat”.

Sorlí aposta per desmantellar la planta “al més prompte possible” i exigir responsabilitats. “Castor ha sigut una fàbrica de diners per a Florentino i per als bancs”, ha afirmat.

A més, la diputada nacionalista ha ironitzat sobre els motius reals de la construcció de la planta Castor a l’indicar: “Quan es vulga tornar a passar diners públics a mans privades, evitem tot aquest teatre i inventen vostès una nova trama de corrupció, que sempre els quedarà el Senat per poder aforar les persones responsables”.

Comparteix

Icona de pantalla completa