Diari La Veu del País Valencià
Concentracions per ‘una llengua amb senyal’ amb un ‘espai comunicatiu en català’
RedactaVeu / València

Enllaçats per la Llengua convoca la ciutadania a participar en dues concentracions que tindran lloc a València i Elx el proper dia 22 d’abril. A València començarà a les 11.30h a la plaça de Manises, mentre que a Elx serà a les 19h, a la plaça de Baix.

Les concentracions s’encapçalen amb un lema ben clar: “Una llengua amb senyal”, i una reclamació “el bastiment de l’Espai de Comunicació en Català i la reciprocitat de tots els canals en la nostra llengua”

A través d’un comunicat expliquen que “aquest acte forma part de la campanya que va encetar Enllaçats el passat mes d’octubre per reclamar l’espai audiovisual comú, impulsant un manifest que van signar més de 150 entitats i un miler de persones, entre les quals destacats professionals del món dels mitjans, la cultura i la política”. Poden llegir aquest manifest clicant sobre aquest enllaç.

Així mateix indiquen que “a l’última reunió plenària d’Enllaçats per la Llengua a Castelló de la Plana s’acordà que pels volts de Sant Jordi es realitzarien diferents accions per reivindicar l’Espai de Comunicació en Català”, aquestes són de moment les dues concentracions esmentades.

Comparteix

Icona de pantalla completa