Diari La Veu del País Valencià
Intersindical Valenciana crida a participar en el Global Debout el 15-M
RedactaVeu / València

Per a Intersindical Valenciana, aquesta convocatòria és un “pas important” en la confluència dels moviments socials per reivindicar altres polítiques centrades en la radicalitat democràtica i la justícia social; unes polítiques socials, laborals i econòmiques per a la majoria de la població; la fi de la precarietat, de les polítiques neoliberals i antisocials; el no a la guerra i al bel·licisme i moltes altres reivindicacions per avançar cap a una societat més justa i igualitària.

Intersindical Valenciana aposta per una convergència de totes les lluites i de totes les persones per fer possible altres polítiques. Considera que la unitat i l’organització de les lluites i dels moviments socials són unes eines fonamentals “per a aconseguir les nostres reivindicacions”. Per això, considera que cal eixir al carrer massivament el dia 15-M en les convocatòries fetes al nostre país: València, Alacant, Castelló, Elx i Elda-Petrer, entre altres.

El Sindicat fa seua la crida internacional que diu: “Hui ja no és el moment d’indignar en solitari en una cantonada, sinó d’actuar totes juntes. Nosaltres, el 99%, tenim la capacitat d’actuar i de rebutjar definitivament els de l’1% i el seu món, per desallotjar-los de les nostres ciutats, dels nostres llocs de treball, de les nostres vides.”

En aquest sentit, a més de participar en els actes del 15-M, anima totes les organitzacions socials, sindicals i polítiques i totes les persones a mantindre la flama de la lluita permanentment i a tornar als carrers el 28 de maig en el marc de la convocatòria de les Marxes de la Dignitat i del Pla B.

Comparteix

Icona de pantalla completa