Diari La Veu del País Valencià
La Gossa Sorda, Aspencat i Obrint Pas en el vídeo de l’Aplec dels Ports
RedactaVeu / Villores

El grup Pepet i Marieta ha comptat amb la col·laboració especial d’Aspencat, La Gossa Sorda i Obrint Pas per a la gravació de la cançó i el corresponent videoclip “Som l’Aplec” per tal de promocionar l’Aplec del Ports que enguany se celebrarà a la població de Villores.

La cançó es pot descarregar gratuïtament al següent enllaç. Aquesta compta amb música de Pepet i Marieta i amb la lletra de Josep Bordes i Kiko Tur. Enregistrada a El Tercero Estudios i amb la col·laboració, a més dels grups anteriorment mencionats, del dolçainer Pau Puig.

En el videoclip apareixen Xavi Sarrià, Josep Nadal, Kiko Tur, els Pepet i Marieta i molta altra gent que hi ha col·laborat, així com imatges d’anteriors edicions de l’Aplec. Aquest audiovisual ha estat fet per Minifilms, dirigit per Ramon Balagué, realitzat per Satyavant Galiana i muntat per Anna Fonoll.

>

Cartell de l’Aplec dels Ports

Cal recordar, a més, que en març va tindre lloc la presentació del cartell del 38é Aplec dels Ports, que enguany es va triar d’entre les propostes presentades al concurs. La idea guanyadora va ser la d’Arnau Pechobierto Salt. Els de l’organització també han destacat els cartells de José Blanch Lombarte i Pablo Hernández, que han quedat en segon i tercer lloc respectivament.

1er, 2on i 3er lloc del Concurs de Cartells de l’Aplec dels Ports. Imatges: Pechobierto, Blanch i Hernández.

Comparteix

Icona de pantalla completa