Diari La Veu del País Valencià
Col·labora amb la pilota valenciana, uneix-te al somni PilotaVeu!

PilotaVeu

/ València.

La necessitat d’informació sobre pilota valenciana va portar a la unió d’un grup de gent compromesa amb el nostre esport, a prendre la iniciativa de treballar per crear un mitjà que va veure la llum el passat 9 d’octubre del 2014.

PilotaVeu.com és un projecte innovador, obert a tothom, on la participació ha destacat des del primer dia i on, a poc a poc, s’ha convertit després d’un any de gran esforç i treball de l’equip i tots els col·laboradors, en un mitjà de referència plural i objectiu per al món de la pilota.

Durant aquest any el diari espera continuar creixent i continuar millorant per a complir un nou i necessari objectiu: consolidar el projecte. Un repte que passa per la col·laboració i confiança de tothom, aficionats, jugadors, trinqueters, clubs, escoles, empresaris, patrocinadors, entitats, associacions…, per a continuar en la necessària tasca de promoció i difusió del nostre esport i poder seguir així amb el mateix somni ferm. Que la pilota valenciana torne a ser algun dia l’esport dels valencians.

Com puc col·laborar?

1. Fes-te informador:

Participa en PilotaVeu i envia’ns escrits, fotos, vídeos, etc., al nostre correu [email protected], ja que tothom sou la Pilota Valenciana, i podeu contribuir perquè siga cada dia més visible.

2. Fes-te simpatitzant de PilotaVeu:

Travessa per PilotaVeu, travessa per la pilota valenciana!

El teu suport econòmic és imprescindible per a poder continuar sent la veu de la pilota!

Ajuda’ns amb un donatiu des de 12 euros a l’any a consolidar i millorar el projecte i aconseguir que la pilota arribe a poc a poc a totes les cases.

Fes la teua aportació mitjançant transferència/ingrés al nº de compte bancari: ES83 3159 0039 01 2395304328

Posa com a concepte Donatiu PilotaVeu i en observacions indica’ns el teu nom, cognoms, correu electrònic i telèfon per contactar amb tu.

Els 30 primers simpatitzants que superen la quantitat de 30 euros s’enduran la samarreta de PilotaVeu de regal.

Tots els simpatitzants entraran en diferents sortejos (entrades, camisetes…) al llarg de l’any 2016.
Samarreta PilotaVeu

3. Anuncia’t en PilotaVeu:

Si tens una empresa/negoci i t’agrada la pilota, no t’ho penses! PilotaVeu s’ofereix a ser la teua veu. Disposem de convenis de publicitat adaptats a les teues necessitats.

4. Fes visible el teu compromís amb la pilota:

A PilotaVeu tenim la perspectiva que la pilota és més que un esport, ja que és un element de gran riquesa cultural que tenim els valencians i un dels principals eixos vertebradors de tot el territori.

El nostre compromís és col·laborar amb totes les associacions, entitats i institucions polítiques, culturals i educatives, mitjançant convenis de col·laboració que ajuden a fer productiva i visible la tasca de promoció cap a la pilota en tots els àmbits:

. Diputacions amb la pilota:

Les tres diputacions estan compromeses amb la pilota i patrocinen competicions i activitats relacionades amb la pilota. Tasca que necessita d’una major visibilitat i a la qual PilotaVeu s’ofereix i espera treballar conjuntament amb aquestes i ser la seua Veu.

. Mancomunitats amb la pilota:

Són moltes les Mancomunitats que tenen compromís amb la pilota i patrocinen competicions i activitats. Igual que les diputacions, aquesta tasca necessita d’una major visibilitat i PilotaVeu també s’ofereix a treballar-hi conjuntament i ser la seua Veu.

. Ajuntaments amb la pilota:

Hi hagué un temps en què la pilota corria pels carrers de tots els pobles del territori. Des de PilotaVeu comptem amb convenis adaptats a la necessitat de cada població per fer visible la tasca de promoció de cada ajuntament segons la seua activitat actual.

. Clubs i trinquets amb la pilota:

Els clubs de pilota i els trinquets necessiten tenir visibilitat, i nosaltres els oferim ser també la veu de tots els clubs de pilota mitjançant un conveni atractiu.

C.P.V. Alfara. Fotografia: Miquel Navarro

. Associacions i entitats culturals amb la pilota:

Totes les associacions i entitats culturals valencianes, igual que tenen el compromís de vetlar per la nostra cultura i llengua també cal que tinguen en compte el nostre esport. Des de PilotaVeu ens oferim a contribuir i fer visible aquest compromís amb convenis adaptats segons les necessitats de cada associació o entitat.

. Centres educatius amb la pilota:

Si la pilota està present entre els escolars té la seua promoció assegurada. Nosaltres tenim el repte de contribuir perquè açò es complisca. Per això hem creat un apartat de recursos didàctics amb informació de qualitat, realitzat per col·laboradors especialitzats i disposem d’un conveni atractiu per a tots els centres educatius.

Alumnes del Col·legi Hernàndez de Castelló de la Ribera. Fotografia: Col·legi Hernàndez
. Mitjans de comunicació amb la pilota:

Un dels nostres objectius és fer la màxima difusió de l’esport de la pilota dins del territori valencià i també fora, és per això que necessitem la col·laboració de tots els mitjans, digitals, en paper, ràdio, televisió… per tenir així la màxima repercussió possible al nostre gran esport.

Per tant, si vols col·laborar en la promoció de la pilota valenciana posa’t en contacte amb[email protected] i uneix-te al somni PilotaVeu!

Comparteix

Icona de pantalla completa