Diari La Veu del País Valencià
Manolo Mata: ‘Per al conjunt de l’esquerra els resultats són molt dolents’

Xavier Pérez / València.

Manolo Mata és un dels líders socialistes valencians que sempre va de cara i diu el que pensa. Aquesta vesprada el PSPV reuneix a la seua Executiva nacional per analitzar els resultats electorals però ja ha anticipat a La Veu quina és la seua valoració de les eleccions.

Mata ha afirmat que els resultats “per al conjunt de l’esquerra i per al PSPV han sigut molt dolents, la mobilització del PP ha sigut brutal, i el que lamente és que després de tanta corrupció els populars hagen tingut eixe resultat”.

El síndic del PSPV no es creu que s’haja castigat el PSPV per temes com l’educació concertada o les senyes d’identitat i recorda que els socialistes valencians “som el primer partit de l’esquerra valenciana, seguit de Compromís, Podemos i EUPV en número de diputats”.

Però sens dubte la primera preocupació de Manolo Mata és “refermar el Pacte del Botànic i les seus polítiques que és el que vol el ciutadà”. També ha dit que si Podem “vol entrar en el Govern que ho demane”.

Sobre possibles canvis en el Consell que ahir anuncià Ximo Puig, Mata ha dit que “el president té tota la legitimitat de fer els canvis que considere” I sobre el paper del PSOE a nivell estatal “la meua opinió es que el partit estiga en l’oposició i que ni vote a favor ni s’abstinga en la investidura de Rajoy”.

Comparteix

Icona de pantalla completa