Diari La Veu del País Valencià
Troben 100 caixes amb documentació sobre les adjudicacions irregulars de Rus

RedactaVeu / València.

La troballa per part de l’actual direcció d’Imelsa de “vora 100 caixes” que contenen desenes de milers de documents relatius a “expedients de contractació sobre camps de gespa artificial” i que estaven ocultes en un magatzem del psiquiàtric de Bétera, ha sigut posada a disposició judicial, segons ha informat aquest dijous la Cadena Ser.

El director dels serveis jurídics, administració i transparència de Divalterra SA –abans Imelsa-, José Luis Vera, ha comunicat la troballa al Jutjat 18 de València, que és l’encarregat de la instrucció del cas del suposat frau de 34,7 milions d’euros en l’adjudicació de camps de gespa artificial a canvi de pessics de fins a un 10% que suposadament engreixaven les butxaques de l’expresident del PP i de la Diputació de València, Alfonso Rus, i la caixa negra provincial del Partit Popular. Segons Vera, es tracta de “documents nous” sobre adjudicacions “desconegudes” fins ara perquè els expedients que consten en l’actualitat en el sumari ja havien sigut intervinguts per la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil.

Fins ara es coneixia que l’anterior Imelsa va instal·lar gespa artificial en un total de 120 instal·lacions esportives en municipis de la demarcació dels 214 plans previstos entre 2008 i 2014. La majoria, un total de 64 instal·lacions, van correspondre a camps de futbol, mentre que 47 van ser per a pistes de pàdel i 9 piscines.

Llegiu notícia en cadena Ser.

Comparteix

Icona de pantalla completa