Diari La Veu del País Valencià
Alliberat un alemany a Torrevella segrestat durant 2 setmanes al seu domicili
RedactaVeu / EP / Torrevella

Agents de la Guàrdia Civil d’Alacant han alliberat un home de nacionalitat alemanya a Torrevella (Alacant) que portava dues setmanes segrestat en el seu propi domicili i que presentava evidents símptomes de desnutrició i d’haver sigut agredit en incomptables ocasions. En l’operació, han sigut detingudes 5 persones, 3 homes de 26 i 35 anys, i 2 dones, de 26 i 37 anys, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

L’operació es va desenvolupar quan els agents van tenir coneixement dels fets després de la denúncia de la germana del segrestat, que havia rebut la telefonada dels segrestadors demanant diners a canvi de la vida del seu germà.

Quan van arribar els agents al domicili, la víctima es trobava tancada en una habitació de la casa, a la qual havien manipulat el pany i solament es podia obrir des de fora.

Segons expliquen, l’home es trobava tombat, amb evidents símptomes de desnutrició i amb d’haver sigut agredit en incomptables ocasions. Al costat d’ell estava un dels detinguts vigilant-lo perquè no demanara ajuda o s’escapara.

Una de les dones era l’encarregada d’alimentar-lo, encara que solament li donaven pa i aigua, per la qual cosa la deterioració física de la víctima era evident.

Per aquest motiu, va ser traslladat a l’hospital, on ha sigut atès de dues costelles trencades, un pulmó perforat i diversos hematomes per la cara i el cos; lesions produïdes per les greus agressions que patia per culpa dels seus captors.

Els cinc segrestadors, en presó incondicional

Els cinc segrestadors han ingressat a la presó incondicional i estan acusats d’un delicte de lesions greus, un delicte de detenció il·legal i un delicte d’amenaces, tot i que no es descarta que, a mesura que avance la recerca, que no està tancada, se’ls puguen imputar més delictes.

Comparteix

Icona de pantalla completa