Diari La Veu del País Valencià
Navarrete replica a Acra Vinarós sobre les accions de Compromís en el projecte Castor
RedactaVeu / Vinaròs

El senador de Compromís per Castelló Jordi Navarrete ha fet públic aquest dissabte un escrit de ‘rèplica’ a l’article de l’associació Acra Vinaròs en el qual nega que la formació nacionalista haja variat la seua posició respecte al projecte Castor i recorda les “desenes” de preguntes al Senat, iniciatives fetes davant el Defensor del Poble, peticions de compareixences, explicacions al tracte privilegiat cap al projecte i proposicions de desmantellament, entre altres accions.

En el seu comunicat, Navarrete comença dient que “com a senador de Compromís”, considera que són uns “desinformats” els membres de l’’Asociación de vecinos y cívica Raimundo d’Alós’ pel que fa a les seues manifestacions en una carta d’opinió, on posen en dubte l’acció política de Compromís i d’aquest senador cap al projecte Castor, “que considerem nociu per a Vinaròs, tota la comarca i els consumidors”.

“Segons deixen entreveure –continua la rèplica del senador-, Compromís ha variat la seua posició pel fet d’estar a l’oposició o al govern. Res més lluny de la realitat i només des de la ignorància o la mala fe es poden llançar aquestes fal·làcies, ja que si comproven a aquest enllaç, podran llegir les desenes de preguntes al Senat, iniciatives davant el Defensor del Poble, peticions de compareixença del ministre d’Industria abans de l’espantà de Panamà de José Manuel Soria, explicacions al tracte privilegiat cap al projecte i peticions de derogacions de l’Ordre d’Indústria que carregarà als usuaris de gas els costos del Castor”.

Per tant, apunta Navarrete en la nota de contestació, “queda clara la posició de Compromís al Senat i a les Corts Valencianes, des d’on han sorgit proposicions de desmantellament que han obligat els diferents partits polítics a posicionar-se, quelcom que no haguera estat realitzable sense la nostra presència i petició”.

L’escrit conclou subratllant: “Tothom sap que ha passat amb el Castor, qui en van ser els responsables i que cap d’ells va ser de Compromís, ja que sempre hem rebutjat el magatzem. La política es demostra exercint-la i així ho estem fent. ACRA no ens pot donar lliçons de res i molt menys insultar-nos. Per cert, això d’‘idiotas’, s’ho diuen vostès, tots sols.”

Comparteix

Icona de pantalla completa