Diari La Veu del País Valencià
Pilotaveu: Tinc una pregunta per a vosté, senyor conseller
PilotaVeu / València.

El pròxim 9 d’octubre serà un dia especial per al món de la pilota, ja que, a més de ser el dia de tots els valencians, el diari PilotaVeu complirà dos anys del seu naixement.

Per a celebrar-ho, publicarem una entrevista molt especial. En aquesta ocasió el torn serà per al conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

El conseller i el director General d’Esports han reconegut en diverses ocasions que la Generalitat està realitzant una gran tasca per a millorar l’estat de la pilota valenciana, però al mateix temps assumeixen, que és difícil que els aficionats aprecien a simple vista aquest treball si no es conta als mitjans.

Per tant, després de l’èxit de participació en les entrevistes realitzades al director General d’Esports el passat mes d’abril i al president de la Federació de pilota el mes de desembre del 2015, hem volgut repetir la mateixa experiència amb el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Així que, per a confeccionar l’entrevista, volem tornar a donar l’opció als lectors de ser entrevistadors i de realitzar preguntes al conseller perquè ens conte en quines coses i com treballa i com veu el futur de la pilota.

El procediment serà el següent: per a realitzar la pregunta caldrà fer un comentari en aquesta noticia, juntament amb el nom, cognoms i la localitat de l’autor de la pregunta (no comptaran les realitzades en xarxes socials). El període comprén des de hui, dimarts 27, fins a divendres 30 de setembre a les 14h.

De les preguntes realitzades, escollirem unes 15 o 20 i formaran part de l’entrevista al conseller.

Així que ja sabeu, participeu en l’entrevista al conseller! La pregunta cal fer-la al diari Pilotaveu.

El conseller Vicent Marzà durant la presentació del projecte educatiu

Pilota a l’Escola al 2015. Fotografia: FPV

Comparteix

Icona de pantalla completa