Diari La Veu del País Valencià
Ja teniu ací el programa 28 de Colp a Colp

PilotaVeu / València.

Ja tenim ací el cinqué programa de la segona temporada de Colp a Colp. Aquest programa, el vint-i-vuité, estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota.

A l’inici, podreu escoltar el sumari on vos avançarem tot el que escoltareu al llarg del programa. Parlarem del Trofeu Diputació de Castelló d’escala i corda que ja té parella guanyadora i contarem qui ha vençut l’Individual sub-23 d’escala i corda. Així mateix, donarem el tret d’eixida l’Individual d’escala i corda i entrevistarem el vigent campió, Soro III perquè ens conte les seues sensacions. A l’espai amateur, l’Individual de frontó i l’homenatge a Àlvaro de Tibi a Sella. A més a més, vos contarem quines són les finalistes dels circuits sub-18 i sub-23 de raspall femení.

Tota l’actualitat del nostre esport, una secció cultural ben interessant, ja que estem d’aniversari a www.pilotaveu.com: complim dos anys el pròxim 9 d’octubre. També tindreu al vostre abast la cèlebre secció de vocabulari amb l’explicació de l’expressió “fer la mà” amb la veu de Sergi Durbà.

Recordeu que podeu seguir Colp a Colp a Facebook (www.facebook.com/colpacolp) i a Twitter (@colpAcolp_), on podreu assabentar-vos de totes les novetats del programa.

El programa, com sempre, serà emès per Ràdio Godella 98.0 FM, divendres a les 13.30h i dissabte a les 14h. A més a més, també el podreu escoltar a Ràdio Terra divendres a les 17.00h i a la nostra web: www.pilotaveu.com.

Tot açò i molt més ho podreu escoltar en el següent enllaç. Vos deixem amb el Colp a Colp número 28!

>

Comparteix

Icona de pantalla completa