Diari La Veu del País Valencià
Agressió feixista a València després de la manifestació del 9 d’Octubre
RedactaVeu / València.

El 9 d’Octubre torna a ser notícia per l’acció dels feixistes, els quals, lluny de celebrar tranquils la festa de tots els valencians, romanen a l’aguait, com una manada de llops, per a atacar aquells que es desenganxen de la manifestació després d’expressar amb llibertat la seua ideologia.

Així ho denunciaren a les xarxes socials els dos afectats per la brutalitat covard dels neonazis. Sempre segons els denunciants, un grup amb aquesta estètica atacaren la parella en el pont del Mar i, després de llançar-los a terra, els agrediren amb diversos colps. Els agredits van denunciar el cas a la Policia Nacional, els quals, segons les publicacions a Twitter dels mateixos afectats: “Ens ha tractat de la pitjor manera possible”.

Finalment, van haver d’acudir a l’hospital per a mirar les ferides produïdes per l’agressió. Els afectats també han volgut insistir amb el fet que no va ser una agressió homòfoba, sinó per qüestions ideològiques.

Reaccions

Entre les reaccions a l’agressió, alguns diputats valencians han volgut mostrar el seu suport als afectats. Així, Fran Ferri publicava una piulada amb què deia: “Tot el suport, davant l’agressió feixista i homòfoba d’ahir. Una nota trista al Entre totes i tots vencerem a l’odi!”. Marian Campello també s’ha volgut sumar des de les xarxes, on ha publicat: “Tot els meus ànims i suport als que hui han patit una agressió feixista als carrers de València”.

Comparteix

Icona de pantalla completa