Diari La Veu del País Valencià
La Fiscalia envia al jutjat la investigació a Carlos Fabra pels patrocinis de l’aeroport de Castelló
ACN / València.

La Fiscalia ha enviat al jutjat número 3 de Castelló una denúncia contra l’expresident de la Diputació i del PP a la demarcació, Carlos Fabra, per presumptes irregularitats als contractes de patrocini de l’aeroport de Castelló.

Segons han confirmat fonts pròximes, el fiscal ha finalitzat les diligències iniciades el passat mes d’abril en relació als patrocinis de l’aeroport amb equips esportius així com amb esportistes de Castelló, a través de l’empresa Aerocas, tot i que no ha precisat els presumptes delictes pels quals hauria de respondre l’expresident de la Diputació de Castelló.

Les diligències es van iniciar després que el jutjat número 4 de Castelló condemnara Carlos Fabra a abonar 360.000 euros més interessos a un pilot professional de motos que li va deixar aquesta quantitat entre els anys 2010 a 2013.

L’expresident de la Diputació de Castelló es troba complint condemna a la presó d’Aranjuez des del desembre del 2014, tot i que gaudeix del tercer grau penitenciari des del passat mes d’abril. Carlos Fabra va ser condemnat a quatre anys de presó per haver defraudat a Hisenda uns 700.000 euros entre els anys 1999 i 2003.

Comparteix

Icona de pantalla completa