Diari La Veu del País Valencià
Sella celebra unes jornades tècniques per a millorar el món amateur de la pilota

PilotaVeu / Sella.

El CPV Sella i l’Ajuntament del poble han organitzat per al cap de setmana del 28 al 30 d’octubre les jornades tècniques “La pilota al món amateur. Clubs i modalitats” amb l’objectiu de reunir a tots els participants possibles d’aquestes modalitats de pilota per a elaborar un document final que ajude a analitzar i millorar la situació d’eixes modalitats tant a la Conselleria com a la Càtedra de Pilota.

Els actes donaran el tret d’eixida el divendres 28 d’octubre de vesprada quan tindrà lloc la presentació de l’esdeveniment amb una ponència inaugural que centrarà els objectius de les jornades tècniques.

El dissabte 29 d’octubre es realitzaran sessions de treball amb l’anàlisi de problemàtiques i perspectives del món dels clubs i les modalitats que s’hi practiquen. Les sessions constaran tant de xicotetes comunicacions per exposar casos representatius com de taules de treball sectorials. Així mateix, el dissabte abans d’acabar la jornada de matí, participaran PilotaVeu i Alberto Soldado per parlar de la presència dels clubs de pilota i el món amateur als mitjans de comunicació.

Per a finalitzar, el diumenge 30 de matí es concretarà la redacció d’un document de conclusions amb l’ànim de disposar d’un informe on s’arrepleguen les fortaleses i necessitats del món amateur de cara a aportar a la Conselleria i a la Càtedra un coneixement al més realista possible de la situació actual que viu el nostre esport.

Com a activitats paral·leles a les jornades, dissabte a la vesprada es jugarà la partida de tornada de les semifinals de la XXVII Lliga a Perxa “Trofeu de la Diputació d’Alacant 2016” entre els CPV Sella i el CPV Agost. A més, el dissabte a la nit, el col·lectiu Tastaolletes Sella organitza un concert de Xavi Sarrià i Feliu Ventura a l’Ermita de Santa Bàrbara de Sella.

El correu on heu d’adreçar-vos per a inscriure-vos a les jornades tècniques és: [email protected]

Comparteix

Icona de pantalla completa