Diari La Veu del País Valencià
PilotaVeu es presenta a Castelló de la Ribera en la inauguració de ‘Faixa roja, faixa blava’

PilotaVeu / Castelló de la Ribera.

Aquest divendres 21 d’octubre serà un dia complet de pilota valenciana a Castelló de la Ribera. En primer lloc, el diari digital de pilota valenciana, PilotaVeu, es presentarà públicament a les 18.30h al saló d’actes de l’Obrera de Castelló, el poble que l’ha vist nàixer. PilotaVeu va fer 2 anys el passat 9 d’octubre i ja ha aconseguit ser el diari que més publica sobre el nostre esport, i s’ha convertit així en tot un referent per als aficionats, clubs i pilotaris de totes les modalitats.

En aquest mateix saló estarà situada l’exposició “Faixa roja, faixa blava”, que s’inaugurarà quan acabe la presentació de PilotaVeu i que es podrà visitar des del mateix divendres fins al 21 de novembre. Aquesta mostra itinerant està coproduïda pel Museu de la Pilota del Genovés i el Museu Etnològic Valencià i el seu objectiu és apropar el joc de la pilota al gran públic mitjançant vídeos explicatius, panells, cartells de partides històriques o jocs infogràfics.

Han confirmat l’assistència el director del Museu de la pilota del Genovés David Sarasol, l’alcalde de Castelló Òscar Noguera, la regidora de cultura Marta Grimaltos i el jugador local i coordinador de PilotaVeu Ricard Sentandreu.

Una ocasió perfecta per a conèixer la pilota valenciana del passat, del present i del futur.

Comparteix

Icona de pantalla completa