Iglesias adverteix Rajoy que guanyarà les eleccions ‘en una nova Espanya’

El cap de files d'Units Podem avisa el PP i el PSOE que l'alternança de partits a la presidència del Govern espanyol ha quedat "ferida de mort"
29 octubre 2016 01:00h

ACN / Madrid.
 
"Diu que perseverà, que no canviarà res. Aquesta actitud convertirà la seua legislatura en un epíleg". Així ha arrancat la seua intervenció a la segona jornada del debat d'investidura el cap de files d'Units Podem, Pablo Iglesias.
 
El dirigent de la coalició ha advertit tant a PP com a PSOE que s'està forjant una nova societat que "tard o d'hora" guanyarà les eleccions a l'Estat. "Nosaltres aspirem a ser un instrument polític. Ara ens tocarà ser oposició, però quan ens toque estarem preparats per a guanyar les eleccions i governar al servei de la nova Espanya: bona sort en el seu epíleg", ha sentenciat Iglesias.
 
En aquest sentit, ha advertit també tant a PP com a PSOE que l'alternança de partits a la presidència del Govern espanyol ha quedat "ferida de mort" i s'ha queixat de "l'operació per a desemmascarar C's com a força regeneradora, per a destrossar per dins el PSOE i finalment humiliar-lo hui".
 
next