Diari La Veu del País Valencià
El 31 programa Colp a colp ve amb entrevista a Puchol II

PilotaVeu / València.

Ja tenim ací el huitè programa de la segona temporada de Colp a Colp. Este programa, el 31, estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota.

A l’inici, podreu escoltar el sumari on vos avançarem tot el que escoltareu al llarg del programa. Parlarem de les competicions professionals d’escala i corda, on entrevistarem el flamant guanyador de l’Individual d’escala i corda, Puchol II. També vos contarem que ja s’ha iniciat el Mancomunitat de la Ribera alta, on ja tenim els primers finalistes. Així mateix vos informarem de com va l’Individual de raspall, que ja està en semifinals.

Així mateix, al món amateur donarem el tret d’eixida a les finals de perxa, que es juguen aquest diumenge a Castell de Castells. També repassarem l’Edicom de galotxa i l’Autonòmic de Raspall.

A més a més, a la secció cultural vos contarem com han anat, este cap de setmana, les jornades tècniques a Sella i també la pilota a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. També tindreu al vostre abast la cèlebre secció de vocabulari amb l’explicació de diversos colps amb la veu de Sergi Durbà.

Recordeu que podeu seguir Colp a Colp a Facebook (www.facebook.com/colpacolp) i a Twitter (@colpAcolp_), on podreu assabentar-vos de totes les novetats del programa.

El programa, com sempre, serà emès per Ràdio Godella 98.0 FM i Ràdio Manises 105.7, divendres a les 13.30h i dissabte, a les 14h, es podrà tornar a escoltar a Ràdio Godella. A més a més, també el podreu escoltar a Ràdio Terra divendres a les 17.00h i a Ràdio Aktiva (107.6 en l’Alcoià i 98.2 en la Vall d’Albaida) divendres a les 14:00h. I, per descomptat, també podreu escoltar este Colp a colp i la resta a la nostra web: www.pilotaveu.com.

Tot açò i molt més ho podreu escoltar en el següent enllaç. Vos deixem amb el Colp a Colp número 31.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa