Diari La Veu del País Valencià
Myriam i Mar es proclamen campiones individuals en una gran vesprada de raspall

PilotaVeu / Alcàsser.

Les pilotaris demostren un alt nivell de joc en les finals sub-18 i sub-23 disputades a Alcàsser i on van aconseguir el títol: Mar, en la categoria sub-18, i Miryam, en la sub-23.

La jornada començava prompte, a les 17.30h, amb la partida que decidiria la tercera plaça de la categoria sub-18. El duel entre Victòria del CPV Rafelbunyol i Amparo del CPV Borbotó va acabar en un ajustat 25-20 a favor de Victòria.

La final sub-18 va ser la segona partida disputada a Alcàsser i enfrontava dos de les millors jugadores de l’actualitat: Mar del CPV Rafelbunyol i Anna del CPV Beniparrell. Mar va entrar més centrada a la partida i es va distanciar al marcador, amb un 20 – 5. Anna no va tindre el seu dia, però va mostrar part de la seua qualitat amb dos colps impossibles per baix de les cames que van fer vibrar el públic assistent. Les dos pilotaris van oferir jocs llargs i molt disputats que presagien més enfrontaments entre elles per al futur. Mar va rematar la feina 25-10 i es proclamà campiona individual sub-18 de raspall, de manera que va consolidar el seu bon estat de forma, després de guanyar l’Open de Bèlgica de One Wall fa poques setmanes.

Mar recull el títol de campiona sub-18. Foto: Ulisses Ortiz

En la partida per a disputar-se el tercer lloc de la categoria sub-23 s’enfrontaven Andrea del CPV Montserrat i Anabel del CPV Borbotó. Les dos van jugar una partida de molt de desgast, de fet, van arribar a iguals a 20, però, finalment, Anabel es va poder refer d’uns problemes físics per a guanyar 25-20.

L’última partida, la decisiva en la categoria sub-23, la jugaven Noèlia del CPV Beniparrell i Myriam del CPV Alqueria d’Asnar. La final va començar amb Myriam fent els dos primers jocs, demostrant la seua potent pegada. Noèlia va reaccionar a temps i els dubtes de l’inici semblava que li’ls transmetia a la seua contrincant. La de Beniparrell ho va tindre tot de cara per a guanyar la partida, amb 20-15 al seu favor i Val. Però Myriam no es va rendir i va remuntar per acabar guanyant 25-20 i, d’esta manera, es convertia en la campiona sub-23 de raspall.

Myriam amb el títol de campiona sub-23. Foto: Ulisses Ortiz

Les dones han entrat a la pilota valenciana amb força, superant etapes a passos agegantats, i les finals disputades a Alcàsser en són una bona mostra.

Comparteix

Icona de pantalla completa