Diari La Veu del País Valencià
El 33è programa de Colp a colp té Moltó com a protagonista
PilotaVeu / Godella.

Ja tenim ací el dècim programa de la segona temporada de Colp a Colp, el número 33, que estarà farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota.

Al principi del programa, podreu escoltar el sumari, on vos avançarem tots els temes que tractarem. Tot seguit, parlarem de les competicions professionals de raspall i entrevistarem el flamant guanyador de l’Individual, Moltó de Barxeta. També vos donarem informació de l’inici del IV Trofeu Mixt Savipecho, així com de dos partides a escala i corda d’eixes que fan afició: la del Trofeu Trinquet de Benissa i la partida del dissabte a Pelayo, en la qual es retrobaren els dos finalistes de l’Individual d’escala i corda, Puchol II i Soro III.

Pel que fa al món amateur, vos revelarem qui ha guanyat el sub-23 de raspall masculí per parelles i vos recordarem com va l’Autonòmic de Raspall femení.

A més a més, en la secció cultural vos aportarem tota la informació de les jornades tècniques de pilota, mitjans de comunicació i màrqueting que tindran lloc a Borriana i entrevistarem Guillermo Sanahuja, un dels organitzadors. També tindreu al vostre abast la cèlebre secció de vocabulari amb l’explicació d’una nova expressió del ric lèxic de la pilota amb la veu de Sergi Durbà.

Recordeu que podeu seguir Colp a Colp a Facebook (www.facebook.com/colpacolp) i a Twitter (@colpAcolp_), on podreu assabentar-vos de totes les novetats del programa.

El programa, com sempre, serà emès per Ràdio Godella 98.0 FM i Ràdio Manises 105.7, divendres a les 13.30h i dissabte, a les 14h, es podrà tornar a escoltar a Ràdio Godella. A més a més, també el podreu escoltar a Ràdio Terra divendres a les 17.00h i a Ràdio Aktiva (107.6 en l’Alcoià i 98.2 en la Vall d’Albaida) divendres a les 14.00h. I, per descomptat, també podreu escoltar este Colp a colp i la resta a la nostra web: www.pilotaveu.com.

Tot açò i molt més ho podreu escoltar en el següent enllaç. Vos deixem amb el Colp a Colp número 33.

Escolta ací.

Comparteix

Icona de pantalla completa