Diari La Veu del País Valencià
Fiscalia arxiva la denúncia del PP contra l’alcalde de Tavernes pel viatge a Atapuerca

RedactaVeu / València.

Fiscalia Provincial de València ha arxivat la denúncia presentada pel PPCV contra l’alcalde de Tavernes de la Valldigna i diputat en les Corts, Jordi Juan, per malversació en relació amb un viatge oficial realitzat el juliol d’enguany a Atapuerca.

El PPCV va presentar una denúncia contra Juan i dos regidors més després de fer-se públic que el primer edil havia visitat Burgos amb la seua família i que, presumptament, havia pagat una multa de velocitat, imposada durant aquest trajecte mentre conduïa un cotxe municipal, amb els diners del consistori.

Jordi Juan, en assabentar-se que la Fiscalia ha arxivat la denúncia, ha assenyalat que aquesta era una decisió “esperada” perquè era “evident” que s’havia desplaçat a Atapuerca “en representació de l’Ajuntament i en defensa dels seus interessos”. En aquest sentit, ha subratllat que, fruit d’aquell viatge, el consistori va rebre una subvenció de 125.000 euros de la Diputació de València per a potenciar la Cova del Bolomor”.

A més, ha recalcat que el “xicotet error administratiu” −en relació a la multa per excés de velocitat− va ser esmenat. Jordi Juan ha lamentat l’actitud del PP, “que ha intentat menyscabar la imatge de la meua persona i la del meu partit exagerant els fets”, i ha subratllat que no tots els partits són “iguals”.

En aquesta línia, ha acusat el PP de voler “embullar i judicialitzar la vida política” amb el seu intent d’”acorralar en els jutjats, com ha fet no solament amb mi, sinó també amb Joan Ribó (l’alcalde de València) i amb l’alcalde de la Font de la Figuera”.

Comparteix

Icona de pantalla completa