Diari La Veu del País Valencià
Dolors Carrasquilla alça el campament després de dos mesos de protesta
Europa Press / València

Carrasquilla ha afirmat que no abandonarà la lluita, però ha comentat que “per problemes personals i familiars dec anar-me’n un temps amb la meua família a Catalunya, però continuaré lluitant sense descans mitjançant altres mesures i utilitzant altres estratègies fins que es compleisca amb les reivindicacions”, ha dit.

Dolors Carrasquilla, Loli per a la ciutadania, ha estat quasi 25 dies en vaga de fam, i més de dos mesos i mig acampada, ha recollit en menys d’un mes, més de 21.000 signatures en contra del copagament farmacèutic, i ha estat fent diverses protestes en contra de les retallades en discapacitat i dependència. Durant aquest temps, en el campament s’han realitzat nombroses manifestacions, concentracions i esdeveniments lúdics festius.

Fins i tot ha tingut reunions i converses amb el INSS, la Conselleria de Benestar Social i Sanitat, “sense èxit sobre aquest tema”, ha indicat. Ha insistit que no abandona la lluita, al contrari, el que farà és “continuar les mesures i accions contra els responsables d’aquestes decisions polítiques, que a més són il·legals”.

Durant la fi d’aquest campament, se li han acostat nombroses persones per a acomiadar-se’n: propietaris i treballadors de restaurants propers, policies, algun capellà, representants de col·lectius i polítics, així com totes les persones i amics que durant dos mesos i mig han mantingut aquest campament viu.

Comparteix

Icona de pantalla completa