Les gimnastes d'iniciació del CEGA Almussafes arrasen en l'esdeveniment de L'Eliana

22 maig 2013 01:00h
Dissabte passat dia 18, el Club Esportiu de Gimnàstica d'Almussafes va estar present en el multitudinari esdeveniment gimnàstic que es va celebrar en L'Eliana. Una gran quantitat de gimnastes d'iniciació de tota la província de València es van donar cita en la competició, en la que el club d'Almussafes va estar representat per deu de les seues jóvens promeses. Les esportistes locals van participar en les categories Individuals Mini-Benjamí, preBenjamí, Benjamí Base i Benjamí Iniciació, així com en les grupals de Trio Mini-Benjamí i Pre-Benjamí.
 
El resultat de la trobada gimnàstica va ser excel·lent per al CEGA, ja que les deu participants, donant mostra del seu bon nivell d'iniciació, van obtindre recompensa pel seu treball, bon fer, tenacitat i esforç.
.
De fet, la Mini-Benjamí, Arianna Luz, va aconseguir la primera posició i la seua corresponent medalla d'Or i la Pre-Benjamí, Laura Sofia Martínez, va finalitzar en tercera posició amb el seu bé merescut Bronze. Ja en categoria benjamí Base, Tania Lázaro va obtindre medalla de Plata i Claudia Sospedra va concloure amb el Bronze. Finalment, en Individuals Aina Vela es va classificar en segon lloc en Iniciació.
 
Quant a la modalitat de Trios, les Mini-Benjamines Arantxa, Marta i Natalia van concloure amb la millor nota de la competició, pujant totes elles al mes alt del podi. De la mateixa manera, el trio en la categoria Pre-Benjamí format per Pau, Andrea i Alba també van obtindre la seua merescuda medalla d'or.
 
 
Des de la presidència del CEGA es felicita totes les gimnastes i a la seua entrenadora Sara Sòria, qui comenta “que han de seguir la seua preparació per a la segona i fase Final, ja que amb la gran quantitat de gimnastes participants no han d'abaixar la guàrdia en el seu treball diari”.
 
Almussafes, a 22 de maig del 2013
 
Mª José Girona 
Departament de Comunicació
E-mail: almussafes_bim@gva.es


next