Joves Socialistes del País Valencià visita Carcaixent per prendre contacte amb el teixit associatiu

17 maig 2013 01:00h
Els membres de la Executiva Nacional de JSPV estigueren amb els joves de Gandia, Xàtiva, València, Moixent, Llutxent, Quart de Poblet, Canals, Massamagrell, Godella, Tavernes Blanques i Pobla de Farnals dins d´aquesta gira.

Carcaixent va ser escenari de la presentació del projecte de #laForçaJove on els membres de la Executiva Nacional de Joves Socialistes del País Valencià han recorregut durant el dissabte passat 14 municipis de la provincià per a reunir-se amb el teixit associatiu local i, també, explicar les idees i les propostes de regeneració política per a canviar el País Valencià de la greu situació vivim els joves de la nostra terra. A més, aquesta gira es va estendre a la província de Castelló i la setmana vinent es farà la d’Alacant.

A l’acte de presentació de #laForçaJove, es va celebrar el passat dissabte de matí al Centre d´Empreses de Carcaixent amb la presència del Secretari d’Organització nacional, Samuel Falomir; el Secretari d’Economia, Xente Sebastià i de la Secretaria General local i Regidora Socialista a l’Ajuntament de Carcaixent, Belén Oltra. A més, varen comptar amb la presència dels representants del Consell de la Joventut local on exposaren les seues preocupacions com és la davallada enorme en les subvencions a les entitats joves els últims quatre anys i la seua manca de financiació que fa condemnar a la desaparició aquestes iniciatives de participació juvenil i, també, des de Joves Socialistes es va exposar el treball fet de regeneració política empresa per l’organització a Benicàssim amb l´esforç dels que la formen part.
 

Des de Joves Socialistes Ribera del Xúquer amb Ricard Bono com a Secretari General comarcal creu que “aquesta gira ens servirà per a refrescar el nostre discurs polític i social per a forjar amb molta més força l’alternativa socialista als municipis de la comarca i, també, plasmar-les a la Generalitat Valenciana a partir del 2015. A més, han volgut treballar junts amb la Executiva Nacional per a arreplegar el sentir dels joves per a que siga la nostra organització el reflex de la realitat social del nostre País. Finalment, és important que la joventut tinga en nosaltres una opció d´esquerres i valencianista que sàpiga poden confiar en que les seues reivindicacions i els seus problemes tinguen la millor solució en aquests temps tan complicats.”

next