Diari La Veu del País Valencià
Cotino expulsa Elvira Murcia per denunciar els impagaments als dependents
EFE / RedactaVeu / València

L’expulsió s’ha produït durant la intervenció de la diputada Esther López (EU), quan Elvira Murcia, la mateixa dona que va romandre encadenada als reixats del Palau de la Generalitat el desembre passat per a protestar pel retard del Govern autonòmic en el pagament de les ajudes a la dependència, ha interromput amb crits des de la tribuna de convidats.

“Ens deuen diners, ens estan ofegant, quan pensen pagar la retroactivitat (de les ajudes)? Què fàcil és senyor Cotino (president de les Corts) quan es tenen residències… i el senyor Blasco ací assegut. Tenen diners per allò que volen, són tots uns pocavergonyes”, ha etzibat Murcia abans de ser expulsada de l’hemicicle.

En reprendre la paraula, López ha lamentat la ‘vergonya’ que al seu judici ha suposat la intervenció del president de la cambra, expressió que li ha suposat dos advertiments.

El desembre passat Elvira Murcia va romandre encadenada als reixats de la Generalitat per a protestar pel retard de tres mesos en el pagament de les ajudes a la dependència, que en el seu cas s’eleven a 286 euros al mes.

Elvira està prostrada en una cadira de rodes a causa de la osteogènesis imperfecta que pateix des del seu naixement, una malaltia també denominada ‘ossos de cristall’.

>

Cotino expulsa del #PleCorts a una dependent que protestava pels impagaments del Consell

rafaxis

Comparteix

Icona de pantalla completa