Diari La Veu del País Valencià
Xarrada sobre el tancament d’RTVV a Meliana
Vora 100 persones en la xarrada sobre el tancament d’RTVV a Meliana

Divendres passat, Compromís va organitzar a Meliana una de les nombroses xarrades informatives que els treballadors i les treballadores de Radiotelevisió Valenciana estan fent arreu dels municipis i les ciutats de les comarques valencianes sobre el tancament d’este mitjà de comunicació públic. Hi van intervindre el periodista de Meliana Vicent Peris, de la productora valenciana Barrets Films. De Televisió Valenciana, la periodista Amàlia Sebastián i l’assessor-lingüista i portaveu de Compromís Josep Riera, els dos també de Meliana; a més de Maria Josep Poquet, membre del Comité d’Empresa d’RTVV per la Intersindical Valenciana.

Les prop de 100 persones que hi van assistir van poder comprovar, per mitjà d’un audiovisual i les diferents intervencions, el saqueig econòmic de l’ens comés per les successives direccions de l’empresa nomenades pels governs populars de la Generalitat, els casos de corrupció, la mala gestió i la manipulació informativa exercida pel PP. A més de constatar com, després d’una utilització totalment partidista, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha deixat els valencians i les valencianes sense un mitjà de comunicació públic i en valencià que figura en el nostre Estatut.

Com diu Josep Riera, “els melianers i les melianeres van poder constatar, amb informació detallada, com el Partit Popular és el veritable culpable que, després de 24 anys, hui no puguen seguir la programació i la informació en la seua ràdio i en la seua televisió”. Cal destacar que són els treballadors i les treballadores qui estan explicant al poble valencià per què s’arriba al tancament de Radiotelevisió Valenciana, en lloc de fer-ho els directius de l’ens i els governants del Partit Popular que han pres cada una de les decisions que l’han provocat.

Compromís per Meliana

Comparteix

Icona de pantalla completa