Diari La Veu del País Valencià
Pedreguer – I Fira Gastronòmica Intercultural
Pedreguer celebrarà el 29 de maig la I Fira Gastronòmica Intercultural

El proper dissabte 29 de maig tindrà lloc la I Fira Gastronòmica Intercultural de Pedreguer. Organitzada per la Regidoria de Festes, en col·laboració amb diverses entitats i col·lectius del municipi, l’esdeveniment permetrà a les persones assistents la degustació de menjars tradicionals de Pedreguer i d’arreu del món.

La fira, que tindrà lloc al carrer de Joana Escorna, s’obrirà amb una trobada de patinadors (10:30 h), i continuarà amb tota una sèrie d’activitats per a majors i menuts amenitzades per la BATUKA KATUBA (castells inflables, jocs tradicionals, manualitats, zumba, taller de pintura per a adults i xiquets/es, música, exhibició de tai-txi, etc.). A les 11:30 h se celebrarà una exhibició de patinatge i a les 12:00 h un concert, el qual donarà inici, a les 12:30 h, a la degustació.

Amb aquest esdeveniment, i amb l’excusa de l’intercanvi gastronòmic, la Regidoria de Festes pretén oferir als veïns i veïnes de Pedreguer i de la comarca un punt de trobada entre les persones d’origen divers que hi resideixen, alhora que completar l’oferta festiva i d’oci existent.

Comparteix

Icona de pantalla completa