Diari La Veu del País Valencià
El Pavelló d’Esports de Pedreguer ja és una realitat
El A l’espera d’enllestir els últims detalls, la tan desitjada instal·lació del Pavelló d’Esports de Pedreguer ja és una realitat. Durant aquest mes d’octubre començarà a caminar i obrirà les seues portes per donar cabuda a totes aquelles activitats i esports que es desenvolupen en aquest tipus d’instal·lació coberta. Així, Pedreguer i els seus i les seues esportistes podran gaudir d’un pavelló esportiu on practicar les seues activitats en les condicions més optimes.

La instal·lació ha estat possible després que l’Ajuntament s’acollira a una subvenció de 1.368.211,07 € atorgada per la Generalitat Valenciana dintre del Pla Confiança del 2009. Per qüestions pressupostàries el projecte inicial no podia portar-se a terme en la seua totalitat, cosa que va comportar que es dividira en dues fases, de les quals se n’ha realitzat la primera, que habilita un pavelló amb pista central, grades, vestidors, banys, sala de calderes, infermeria, consergeria i urbanització exterior. La segona fase, en cas de realitzar-se, permetria ampliar els vestidors i comptar amb una cafeteria, tres sales polivalents, gimnàs i magatzems.

Segons allò previst, podran fer ús del Pavelló d’Esports les Escoles Esportives Municipals, el Club de Bàsquet, el Club de Karate, els equips de futbol sala i altres clubs o entitats que ho sol·liciten. Així mateix, activitats com l’aeròbic, la gimnàstica de manteniment, la zumba, etc., també s’hi traslladaran, millorant així les condicions en què es realitzen actualment. A més, s’iniciarà una nova escola esportiva a Pedreguer, que fins ara no podia oferir-se per no disposar d’una instal·lació coberta: la de gimnàstica rítmica, activitat que viu un moment de pujança a nivell comarcal.

El Pavelló d’Esports comptarà amb una pista central de 32 x 51 m, en la qual es podrà practicar bàsquet, handbol, futbol sala, voleibol i bàdminton. Perpendicularment a aquesta pista i gràcies a una cortina separadora, serà possible disposar de dos espais de dimensions més reduïdes, habilitades com a pistes de bàsquet/minibàsquet amb les corresponents cistelles, per a la pràctica conjunta d’activitats diferents (partits, sessions d’entrenament, diversos esports, etc.). La capacitat de les grades se situarà al voltant de les 350 persones.

A partir de la tardor, la nova instal·lació es convertirà també en un referent a l’hora d’organitzar qualsevol esdeveniment esportiu, com ara, tornejos, campionats, exhibicions, presentacions i cloendes de les EEM, etc.

Amb el Pavelló d’Esports, les pistes polivalents del Poliesportiu Municipal i la pista coberta de l’institut, els veïns i veïnes de Pedreguer veuran ampliat el ventall d’instal·lacions disponibles per a la pràctica d’una notable quantitat de modalitats esportives, cadascuna amb unes particularitats i característiques, de manera que els resultarà més fàcil practicar un model de vida saludable.

Comparteix

Icona de pantalla completa