Diari La Veu del País Valencià
Pedreguer contractarà 3 persones
La Regidoria de Comerç, Indústria i Ocupació de l’Ajuntament de Pedreguer ha anunciat la contractació de tres persones aturades, gràcies a tres línies de subvencions concedides a l’entitat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana per a les Iniciatives Socials EMCORP, EMCOLD i ECORJV. L’ajuda rebuda ascendeix a un total de 45.917,81 €.

Així, el programa Iniciativa Social EMCORP, en el marc del qual es rebran 9.844,85 €, permetrà la contractació, per un termini de cinc mesos i a jornada completa, d’un pintor per a la realització de treballs de rehabilitació del patrimoni municipal.

Pel que fa a la Iniciativa Social EMCOLD, l’Ajuntament contractarà un orientador laboral que servirà per reforçar la tasca de foment de l’ocupació desenvolupada per l’ADL de Creama. Això serà possible gràcies a una ajuda de 15.364,84 €.

Finalment, el tercer programa, denominat Iniciativa Social ECORJV, dotat amb una subvenció de 20.708,13 €, farà possible la contractació, per un període de 7 mesos, d’un tècnic informàtic menor de 30 anys, que realitzarà tasques de desenvolupament del Portal de la Transparència del web municipal.

Tal com ha assenyalat la regidoria responsable de l’àrea, Victòria Simó, en els tres casos es contractaran persones inscrites al Servof com a demandants d’ocupació, que s’incorporaran al treball a partir del mes de desembre de 2016, suposant així una important ajuda per a la seua inserció laboral definitiva.

Comparteix

Icona de pantalla completa