Diari La Veu del País Valencià
La Fira d’Atraccions de Pedreguer tindrà lloc enguany al carrer de Joana Escorna
La Fira d’Atraccions tindrà lloc enguany al carrer de Joana Escorna i incorporarà altres novetats

Com cada any, amb el mes de desembre arriba a Pedreguer la tradicional Fira d’Atraccions. En aquesta ocasió, però, ho farà acompanyada d’una important novetat, ja que passarà a situar-se als carrers i plaça de Joana Escorna, Tirant lo Blanc i Jacint Verdaguer, i no a l’aparcament del davant del Col·legi Públic l’Alfàs, com en els darrers anys.

Les raons d’aquest canvi són diverses, si bé s’ha pretès sobretot buscar un emplaçament més cèntric per a la fira, amb l’objectiu de facilitar-ne l’accés a peu de les famílies i tornar a dinamitzar l’esdeveniment. En aquest sentit, i com a novetat, des de les regidories de Festes i Joventut s’han preparat diverses activitats (cinema 6D, tallers per a xiquets i xiquetes, i demostracions de zumba i ball modern a càrrec de les AMPA…), paradetes gastronòmiques i servei de bars per dinar i sopar, etc., que faran encara més atractiva la Fira per a menuts i grans.

D’altra banda, amb el canvi d’ubicació, la major part de les atraccions passaran a situar-se sobre superfície d’asfalt, cosa que evitarà la brutícia i les dificultats d’accés que comportava la pluja en l’anterior localització. Així mateix, s’eliminaran els inconvenients que suposava fins ara la fira pel que fa al trànsit i a la mobilitat en les hores d’entrada i eixida al CP l’Alfàs.

El trasllat de la fira al nou emplaçament permetrà també que puga fer-se realitat per fi la zona verda prevista a l’aparcament del davant de l’escola, pendent des que va urbanitzar-se aquest sector del municipi. Així, es mirarà de compaginar la nova dedicació de l’espai assenyalat, amb el trànsit rodat i l’estacionament de vehicles, tot habilitant-lo per al gaudi de les famílies de Pedreguer.

Comparteix

Icona de pantalla completa