Diari La Veu del País Valencià
Vinaròs – Aquest govern torna a ridiculitzar la nostra ciutat
Des del grup municipal ESQUERRA, format per Els Verds del País Valencià i Esquerra Republicana- Vinaròs ,volem donar a conèixer a l’opinió pública una nova tergiversació de la realitat vinarossenca que aquests dies ha protagonitzat l’Alcalde de Vinaròs amb el vist-i-plau del seu govern.

A la presentació per la incorporació de 11 agents al cos de Policia Local,l’ Alcalde, Juan Bautista Juan va afirmar, i es va quedar tan ample,que “converteix a Vinaròs en el municipi que major nombre d’efectius policials ha incorporat a este servei públic a la província de Castelló i possiblement a la Comunitat Valenciana”. A un Alcalde, al representant màxim del poble, se li ha d’exigir més honestedat política i menys triomfalismes gratuïts d’aparador.

Des del Grup Municipal ESQUERRA denunciem les veritats que ha amagat Juan Bautista Juan en aquesta presentació d’efectius i les mentides que volen amagar la desastrosa gestió que ha fet dels recursos humans,des del primer dia,aquest equip de govern del PP. És a dir, ni es cobreixen les necessitats de la ciutat ni s’atenen les demandes ciutadanes ni hi ha tan sols un pla estratègic en matèria de seguretat ciutadana, tal com vol fer creure el PP. Esta és la realitat que vivim: Vinaròs ha tingut, des de 2011 fins 2014, quatre baixes per jubilació i, a més, per Comissió de Serveis, han marxat els darrers anys, a altres poblacions, diferents agents, més de 6, que treballaven al nostre poble. És a dir,res de noves incorporacions sinó cobrir les baixes, i punt. Ara han entrat 4 agents en propietat i 7 interins perquè s’havien de cobrir les baixes i no per un augment de plantilla, etc,etc.

La política d’aparentar que exerceix el PP de Vinaròs arriba inclús a parlar d’unitats específiques de trànsit, de vigilància al camp i de proximitat o de barri, és a dir les funcions que han de complir de manual, res de nou. Per no parlar que els torns de vacances encara no han començat i ens podem tornar a trobar amb dies amb només tres agents patrullant per un poble com el nostre amb 28.000 habitants.

A un any de les eleccions municipals,entre la manipulació de la informació respecte el futbol base, entre la tergiversació de la normativa per al Consell Escolar Municipal que barreja associacions formades per veïns del que són realment Associacions de Veïns,etc,etc, ara ,amb la història de la propaganda de la Policia Local, aquest govern torna a ridiculitzar la nostra ciutat.

ERPV Vinaròs

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa