Diari La Veu del País Valencià
Cavalcada dels Reis Mags d’Orient
Aquests dies els més menuts i menudes de casa tenen una cita amb els actes organitzats al voltant de la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient.

Dijous 5 de gener.

Prèviament al començament de la cavalcada, S. M. els Reis Mags d’Orient i els seus patges visitaran les persones majors de la RESIDÈNCIA DEL CARME, on els obsequiaran. A continuació, els Reis Mags d’Orient, acompanyats dels seus patges, aniran a la seu d’ADIMA, on lliuraran els regals als seus usuaris.

17:45 h. Concentració de pastorets, pastoretes, autoritats, Banda de Música de Pedreguer i Colla de Dolçainers i Tabaleters, al final de l’avinguda d’Alacant per esperar els Reis Mags d’Orient.

18:00 h. Arribada dels Reis Mags d’Orient i els seus ‘boatos’ corresponents.

Itinerari: avinguda d’Alacant, carrer Major, carrer Bonaventura Costa, Glorieta de la Creu, carrer Gabriel Miró, avinguda Jaume I, carrer Mestre Serrano i plaça Major.

Finalment, els Reis Mags d’Orient faran el lliurament dels regals als xiquets i xiquetes, als Pòrxens.

Ens agradaria impulsar la participació de pastorets i pastoretes, ja que els protagonistes de la festa són els xiquets i xiquetes. Perquè el trajecte no els resulte pesat, disposaran de carrets per portar-los durant la cavalcada i poder oferir els seus presents per a Càritas al pessebre.

Comparteix

Icona de pantalla completa